Ga naar de inhoud
Laatst bijgewerkt op: 23 april 2019

Disclaimer

Studereninaken.nl is geen officiële website van de RWTH of FH Aachen. De website is gemaakt en wordt onderhouden door (ex) leden van studentenvereniging Alcuinus. Alle leden van Alcuinus studeren aan de RWTH of de FH in Aachen. Alcuinus heeft deze site opgericht om Nederlandse scholieren te informeren over de studiemogelijkheden aan de RWTH Aachen.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden. Wij proberen de informatie op deze site altijd zo actueel mogelijk te houden, maar zie voor het laatste RWTH en FH nieuws www.rwth-aachen.de en www.fh-aachen.de. Dit zijn de officiële sites van de RWTH en FH Aachen. Bij andere inhoud staat er meestal een link bij naar de originele bron (mits van toepassing).

Studereninaken.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links die op de website staan gepost. Wij bekijken altijd iedere link voordat hij gepost wordt, maar kunnen de inhoud achteraf niet garanderen. Indien je op externe links inhoud hebt gevonden waarvan je denkt dat het niet de bedoeling was dat wij ernaar verlinken kun je ons graag even contacteren via het contactformulier. We zullen de link dan zo snel mogelijk veranderen of verwijderen.

Als je vragen, op- of aanmerkingen hebt over de site kun je gerust contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Bronnen

Wij hebben voor onze foto’s verschillende foto’s gebruikt van Flickr.com. Hieronder staat een overzicht van de Flickr gebruikers.

Foto’s van Flickr.com:
Eoghan OLionnain
pacmikey
stn1978
heipei
hr1618
freizeitforum-aachen.de

Namen van fotografen van RWTH persbureau:
Peter Winandy

Namen van fotografen van Wikipedia:
Arne Hückelheim

Namen van fotografen van Bahnbilder:
Christian Schürmann

facebook

instagram

Opmerkingen ?